Loading...

Over onze Sapfabriek


Ontdek onze state of the art sapfabriek met een oppervlakte van 12.000 m2. We gebruiken gespecialiseerde extractietechnieken om dagelijks meer dan 80 ingrediënten koud te persen. Met HPP, om het sap vers te houden, is het mogelijk om in heel Europa te leveren.

Quality control
Sustainability

Duurzaamheid

Hoogesteger werkt met leveranciers die Global Gap- en GFSI-gecertificeerd zijn. Al onze leveranciers worden ge-audit waarbij we nagaan of ze voldoen aan onze eisen op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Wij houden de CO2-uitstoot zo laag mogelijk met energiezuinige apparatuur. Door HPP- en FMP-technieken is er minder derving en maken we vollere pallets voor een optimale logistiek.

Kwaliteit

Gedurende het gehele productieproces voeren we verschillende kwaliteitscontroles uit. Dit begint met het controleren van onze verse grondstoffen en eindigt een aantal weken nadat het product geleverd is.

Wij houden ons aan de overheidsregelgeving voor leveranciers en producenten. Onze retailers kunnen ervan op aan dat onze producten volgens hoge normen tot stand zijn gekomen.

Quality control
Certificaten