We love fresh juice. Taste our world!
 

Hoogesteger

Hoogesteger is producent van vers geperst sap. Zonder pasteurisatie, conserveringsmiddelen, concentraten, geur-, kleur- of smaakstoffen: het allerbeste, verse sap op de markt verkrijgbaar. Door jarenlange ervaring op de fruitmarkt garandeert Hoogesteger dat alleen de beste vruchten van het seizoen in de producten worden verwerkt.

De versgeperste sappen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op gebied van versheid en hygiëne en worden in speciale high-care ruimtes geproduceerd.


Echt vers, alsof u het zelf hebt geperst.

Dat proef je, dat ruik je en dat zie je!


 

Visie

Vitamines zijn de basis voor een gezond leven. Het zijn de bouwstenen voor goede conditie, gezonde groei van jonge kinderen en voor een snel herstelproces bij ziekte of blessure. Het draagt bij aan een goede gesteldheid van lichaam en geest.

Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat verse groenten en fruit van essentieel belang zijn voor een goede gezondheid. Toch is het niet altijd eenvoudig de dagelijks aanbevolen hoeveelheid te nuttigen. 

De grote voordelen van vers geperste sappen zijn dat ze gezond zijn, lekker en erg gemakkelijk. Een glas vers geperst vruchtensap levert belangrijke goede voedingsstoffen als vitamines, mineralen en vezels.

Hoogesteger maakt sinds 1985 op ambachtelijke wijze verse vruchtensappen die boordevol vitamines en mineralen zitten. Door het drinken van deze verse sappen kost het geen enkele moeite om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit per dag te voldoen. Niet voor niets dat onze vers geperste sappen het "Vinkje gezondere keuze" dragen.

 

Hoogesteger vindt dat vers écht vers moet zijn en gebruikt daarom enkel puur fruit. Dat vind je in alle producten terug: vers geperst, puur sap.

Nieuws:

Persbericht 25 februari 2014 - Certificatie BCM ISO 22301

Persbericht 22 mei 2012 - 21 dagen vers

 


 


  

Hoogesteger